Beleggers Belangen

Wat is het geheim van succesvol beleggen? Daar kunnen we kort over zijn: er is geen geheim. Slim beleggen is een kwestie van zelf goed nadenken, en vooral van goed geïnformeerd zijn. Bij dat laatste helpt Beleggers Belangen zijn abonnees al sinds 1956. Bij elk beursklimaat zijn de analyses van onze onafhankelijke redactie onmisbaar voor de actieve belegger.

Beleggers Belangen

Beleggers Belangen publiceert zowel online als in print concrete adviezen en tips, succesvolle voorbeeldportefeuilles, achtergrondinformatie over actuele beleggingsthema’s, actuele video’s over bedrijfscijfers en marktontwikkelingen en eigen onderzoeken. Daarnaast geven wij een tipnieuwsbrief uit en kunnen beleggers deelnemen aan de Beleggers Belangen Academy. Zo helpen wij beleggers al ruim 60 jaar succesvol met het verkleinen van hun beleggingsrisico’s en het verhogen van hun rendement.

Beleggers Belangen lezers-/bezoekersprofiel

Beleggers Belangen is het grootste onafhankelijke merk voor de actieve belegger. De informatievoorziening en adviezen worden gepubliceerd volgens het mobile first principe (actuele stukken direct online). Dit weten beleggers te waarderen middels een sterk stijgend volume van online abonnementen.
Het publiek van Beleggers Belangen is hoog opgeleid en vermogend (relatief grote beleggingsportfeuille) en vaak ook ondernemer. Ondernemers moeten immers zelf in hun financiële toekomst (zoals pensioen) voorzien. Zestig jaar geleden is Beleggers Belangen begonnen als weekblad, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een multimediaal merk met naast het weekblad een website (met deels betaalde content incl. alerts) en nieuwsbrieven.

Voor meer informatie over adverteren, kijk hier.