ONE Business: dé toonaangevende uitgever voor de doelgroep van welstandige consumenten

ONE Business onderscheidt zich door haar focus op relevantie, opinie, vernieuwing en kwaliteit. Hier wordt voortdurend in geïnvesteerd. Die focus resulteert in hoge klantwaarderingen, sterke groei in online en stabiele printoplagen en –bereik.

ONE Business is opgericht in 2016 en is daarmee een jonge uitgeverij, met een moderne, op innovatie gerichte organisatie. Tegelijk verstaat ONE Business als geen ander de kunst van het boeien van doelgroepen: al meer dan 70 jaar leveren onze merken high end informatie voor de high end doelgroep van welstandige consumenten (veelal ondernemers of bestuurders).

Over OneBusiness

Met meer dan 100 professionals ontwikkelt ONE Business hoogwaardige en relevante content die middels verschillende kanalen –print, online, events, social media- gedistribueerd wordt.

Grootaandeelhouder van ONE Business is de multimediale uitgever New Skool Media. Die nam in 2016 de exploitatie van een aantal merken over van Reed Business. Reed Business is minderheidsaandeelhouder in ONE Business.

De multimediale merken zijn: Elsevier, Elsevier Juist, Elsevier STIJL, Beleggers Belangen, beurs.nl en Grip op je Vermogen. Voor meer informatie over onze merken, klik hier.