Waar staat Beleggers Belangen voor?

Wat is het geheim van succesvol beleggen? Daar kunnen we kort over zijn: er is geen geheim. Slim beleggen is een kwestie van zelf goed nadenken, en vooral van goed geïnformeerd zijn. Bij dat laatste helpt Beleggers Belangen zijn abonnees al sinds 1956. Bij elk beursklimaat zijn de analyses van onze onafhankelijke redactie onmisbaar voor de actieve belegger.

Beleggers Belangen publiceert zowel online als in print concrete adviezen en tips, succesvolle voorbeeldportefeuilles, achtergrondinformatie over actuele beleggingsthema’s, actuele video’s over bedrijfscijfers en marktontwikkelingen, en eigen onderzoeken. Daarnaast geven wij een tipnieuwsbrief uit en kunnen beleggers deelnemen aan de Beleggers Belangen Academy. Zo helpen wij beleggers al ruim 60 jaar succesvol met het verkleinen van hun beleggingsrisico’s en het verhogen van hun rendement.

Beleggers Belangen is het grootste onafhankelijke merk voor de actieve belegger. De informatievoorziening en adviezen worden gepubliceerd volgens het mobile first-principe (actuele stukken direct online). Gezien het sterk stijgende volume van online-abonnementen, weten beleggers dit te waarderen.

Het profiel van onze (online) abonnees

Het publiek van Beleggers Belangen is hoogopgeleid en vermogend (relatief grote beleggingsportefeuille). Vaak zijn ze ondernemer: ondernemers moeten immers zelf in hun financiële perspectief (zoals pensioen) voorzien.

Zestig jaar geleden begon Beleggers Belangen als weekblad, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een multimediaal merk met naast het weekblad een website (met deels betaalde content, inclusief alerts) en nieuwsbrieven.

Voor meer informatie over adverteren, kijk hier.

Hebt u vragen over uw abonnement of wilt u graag een abonnement afsluiten? Neem contact op met onze klantenservice!