Alle informatie op de website www.beleggersbelangen.nl vindt haar basis in nieuws en koersen. Aangevuld met een unieke schil van (technische) analyses en advies, zoals alleen Beleggers Belangen dat kan.

De redactie groepeert alle informatie overzichtelijk op basis van de belangrijkste Nederlandse aandelen. Verder wordt er aandacht geschonken aan thema’s zoals olie, de Amerikaanse huizenmarkt en rente. En beleggingsfondsen en derivaten.

Beleggers Belangen bezoekersprofiel

Beleggersbelangen.nl wordt geraadpleegd door particuliere beleggers. De bezoekers zijn actief op zoek naar de meest relevante informatie om weloverwogen zelf beslissingen te nemen.

Daarnaast is beleggersbelangen.nl, naast het magazine, een fundamentele informatiebron voor vermogensplanners, financieel- en beleggings-adviseurs, vooral omdat al hun grote cliënten de adviezen die Beleggers Belangen geeft willen toetsen.
Voor institutionele beleggers en financiële beslissers in het bedrijfsleven spelen Beleggers Belangen en beleggersbelangen.nl een centrale informatieve vertrouwensrol.

Bereikcijfers:

Pageviews: 268.129 maandelijks
Unieke bezoekers: 37.552 maandelijks
Bron: Google Analytics, jan-sept 2018

Voor meer informatie over adverteren, kijk hier.