Waar staat beurs.nl voor?

Beurs.nl is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot één van de grootste beleggingssites voor particuliere beleggers in Nederland. Het is onze doelstelling om onze bezoekers zo snel, zo gemakkelijk en zo compleet mogelijk te informeren over de financiële markten. Met realtime koersen van de belangrijkste wereldwijde aandelenindices en actuele nieuwsberichten is Beurs.nl een startpagina voor vele particuliere beleggers.

De content van de site is overzichtelijk gestructureerd en voorziet de bezoekers snel van alle informatie die ze nodig hebben om weloverwogen beslissingen te nemen. De nieuwsbrief ‘Beurs.nl Update’ biedt ieder uur van de dag het laatste nieuws, indices en video items.

Het profiel van onze online abonnees

Beurs.nl is dé startpagina voor beleggers. Waar Beleggers Belangen zich richt op advies en op de achtergronden van beleggen, richt beurs.nl zich specifiek op actuele koersinformatie op de Nederlandse en buitenlandse beurzen.
Bij beurs.nl komen de beginnende en de meer gevorderde beleggers. Ze zijn veelal man, hoog opgeleid en vermogend. Beurs.nl heeft een website en nieuwsbrieven (afhankelijke van wensen meerdere keren per dag).

Voor meer informatie over adverteren, kijk hier.