Waar staat Elsevier Weekblad STIJL voor?

Elsevier Weekblad STIJL is een jaarlijks terugkerende reeks van vijf exclusieve mode- en lifestyle-gidsen. Beide terreinen worden vanuit diverse perspectieven belicht in op zichzelf staande STIJL-uitgaven.

De redactie presenteert de informatie in toegankelijke reportages, prikkelende interviews en in handige en praktische overzichten. En dat geheel in lijn met wat de lezer van Elsevier Weekblad gewend is: uitgesproken, openhartig, onbevangen en op de hoogte, met veel ruimte voor stijlvolle beeldverslagen. De modenummers van Elsevier Weekblad STIJL hebben Elsevier Weekblad de afgelopen decennia tot een begrip laten uitgroeien in de Italiaanse en Franse modehoofdsteden.

Waar Elsevier Weekblad gaat over how to earn the money, gaat Elsevier Weekblad STIJL over how to spend it.

Het profiel van onze (online) abonnees

De doelgroep heeft veel geld te besteden en is geïnteresseerd in mode, cosmetica, sieraden, horloges, auto’s en interieur. De inhoud van de STIJL-uitgaven, die in alles het kwaliteitsstempel dragen van Elsevier Weekblad, zorgt ervoor dat Elsevier Weekblad STIJL een buitenbeentje is tussen de glossymerken op de Nederlandse markt.

Elsevier Weekblad STIJL heeft een eigen sectie in het weekblad en op elsevierweekblad.nl (desktop, laptop, tablet, smartphone). Vijf keer per jaar verschijnt een glossy uitgave bij Elsevier Weekblad, tweemaal Vrouwenmode, tweemaal Mannenmode en vlak voor de feestdagen Feestmaand.

Voor meer informatie over adverteren, kijk hier.

Hebt u vragen over uw abonnement of wilt u graag een abonnement afsluiten? Neem contact op met onze klantenservice!