Elsevierweekblad.nl lezersprofiel

Op Elsevierweekblad.nl kunnen bezoekers terecht voor het laatste nieuws, achtergrondartikelen, weblogs van gerenommeerde Elsevier Weekblad redacteuren en het commentaar van de dag.

Naast informatie op het gebied van onder andere; economie, politiek, binnenland en buitenland, vindt de bezoeker op Elsevierweekblad.nl ook informatie over de meer persoonlijke onderwerpen zoals; gezondheid, onderwijs, geld, eten, mode en auto’s.

Bereik website

Elsevierweekblad.nl wordt bezocht door hoog opgeleide, welstandige mannen en vrouwen. Ze behoren tot het actieve deel van de bevolking: ze werken of studeren. Mannen en vrouwen die geïnteresseerd zijn in maatschappelijke ontwikkelingen, maar ook in persoonlijke, aangename dingen van het leven. We vinden de bezoekers van onze website in alle leeftijdscategorieën terug*.

Op basis van de uitkomsten in het NOBO onderzoek*, zien we dat de bezoekers hoog opgeleid zijn, zich bevinden in de hogere sociale klassen, een boven modaal inkomen hebben en een mooie positie bekleden binnen organisaties of zelfstandig werkzaam zijn.

* bron: Nederlands Online Bereiksonderzoek (NOBO), sept 2017-feb 2018

Statistieken website

Maandelijks wordt Elsevierweekblad.nl bezocht door bijna 424.419 unieke bezoekers en de website genereert maandelijks meer dan 3 miljoen pageviews.
(bron: Google Analytics, jan-sept 2018)

Voor meer informatie over adverteren, kijk hier.