ONE Business: publisher 3.0

ONE Business is een jonge en ambitieuze organisatie die is opgericht in 2016. Ook al bestaan wij pas kort onder deze naam, wij leveren met onze merken al ruim 70 jaar breed gewaardeerde content aan de economische en bestuurlijke ruggegraat van Nederland. Ons lezerspubliek bestaat uit hoogopgeleide professionals die een eigen bedrijf managen of een andere prominente leidinggevende of bestuurlijke rol spelen.

Marktleider in het opiniesegment

Meer dan honderd medewerkers ontwikkelen bij ONE Business hoogwaardige en relevante content, die online en via print, social media en events wordt gedistribueerd. Met onze nuchtere en analytische blik bieden wij inzicht in complexe maatschappelijke en financiële vraagstukken. Hoezeer dat wordt gewaardeerd, blijkt uit het stabiele bereik van onze producten onder kapitaalkrachtige doelgroepen.

Meer dan bereik alleen

Wij bieden adverteerders de mogelijkheid om deze specifieke doelgroepen direct te bereiken. Naast onze bekende producten ondersteunen we ook de ontwikkeling van native-campagnes, maken we content op maat, vinden én nurturen we relevante leads, en ontwikkelen we gave events. Wat we leveren, hangt uiteraard af van uw wensen. Nieuwsgierig naar onze cases?

Onze achtergrond

Grootaandeelhouder van ONE Business is de multimediale uitgeverij New Skool Media. Die nam in 2016 de exploitatie over van een aantal merken van Reed Business. Reed Business blijft vooralsnog minderheidsaandeelhouder in ONE Business.

Onze multimediale merken zijn: Elsevier Weekblad, Beleggers Belangen, Beurs.nl en Grip op je Vermogen.

Voor meer informatie over onze merken, klik hier.